Hertengebraad
€ 34,99 / pers.
Inhoud van dit menu
-
Trio van bladerdeeghapjes
Trio van bladerdeeghapjes
Bereidingswijze
Plaats de bladerdeeghapjes in een ovenbestendige schaal in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8 minuten.
-
Velouté van prei met coquilles
Bereidingswijze
Giet de soep in een kookpot en verwarm op een matig warm vuur tot net onder het kookpunt. Roer regelmatig om aanbranden te vermijden. Tip: Je kan de soep in het bord afwerken met gesnipperde peterselie of bieslook.
-
Garnaalkroketten
Bereidingswijze
Frituur de garnaalkroketten op 175°C gedurende 4 minuten. Laat ze na het bakken nog even uitlekken op keukenpapier alvorens ze op te dienen. Tip: Werk het bordje af met gefrituurde peterselie en een citroenpartje. Werkwijze: Spoel de peterselie en droog deze zéér goed af in een handdoek. Frituur de peterselie zeer kort op 180°C en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Hertengebraad in grand-veneursaus met witlof, appelchutney-veenbessen en verse aardappelkroketten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats het gerecht in een ovenbestendige schaal, dek af met aluminiumfolie en bak 25 minuten. Verlaag de temperatuur naar 160°C. Voeg bij grotere porties (meer dan 6 personen) ±10 minuten toe. Haal uit de oven en laat rusten met folie. Frituur de kroketten op 175°C voor ±4 minuten.