Gevulde kalkoenrollade
€ 28,99 / pers.
Inhoud van dit menu
-
Trio van bladerdeeghapjes
Bereidingswijze
Plaats de bladerdeeghapjes in een ovenbestendige schaal in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8 minuten.
-
Aspergeroomsoep
Bereidingswijze
Giet de soep in een kookpot en verwarm op een matig warm vuur tot net onder het kookpunt. Roer regelmatig om aanbranden te vermijden. Tip: Als je wil kan je de soep in het bord nog afwerken met gesnipperde peterselie of bieslook.
-
Kaaskroketten
Bereidingswijze
Frituur de kaaskroketten op 175°C gedurende 4 minuten. Laat ze na het bakken nog even uitlekken op keukenpapier alvorens ze op te dienen. Tip: Werk het bordje af met gefrituurde peterselie en een citroenpartje. Werkwijze: Spoel de peterselie en droog deze zéér goed af in een handdoek. Frituur de peterselie zeer kort op 180°C en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Gevulde kalkoenrollade in cognacsaus met witlof, appelchutney-veenbessen en aardappelgratin
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats het gerecht in een ovenbestendige schaal, dek af met aluminiumfolie en bak 25 minuten. Verlaag de temperatuur naar 160°C. Voeg bij grotere porties (meer dan 6 personen) ±10 minuten toe.