Zalm
€ 34,99 / pers.
Inhoud van dit menu
-
Trio van bladerdeeghapjes
Bereidingswijze
Plaats de bladerdeeghapjes in een ovenbestendige schaal in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8 minuten.
-
Velouté van prei met coquilles
Bereidingswijze
Giet de soep in een kookpot en verwarm op een matig warm vuur tot net onder het kookpunt. Roer regelmatig om aanbranden te vermijden. Tip: Je kan de soep in het bord afwerken met gesnipperde peterselie of bieslook.
-
Pannetje met scampi in tomatensaus
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Dek de schaaltjes af met aluminiumfolie om uitdrogen te vermijden. Verlaag de temperatuur van de oven naar 160°C en verwarm het pannetje gedurende 15 à 20 minuten.
-
Zalm in dillesaus met groentemengeling (bloemkool, wortel en broccoli) en pommes duchess
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats het gerecht in een ovenbestendige schaal, dek af met aluminiumfolie en verlaag de temperatuur naar 160°C. Bak 25 minuten. Voeg bij grotere porties (meer dan 6 personen) ±10 minuten toe. Haal uit de oven en laat rusten met folie. Grill de pommes duchesse nog 5 minuten voor een krokante afwerking.